Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Pane autore, norma NENÍ skutečně vynález minulého režimu ! To byste mohl aspoň tušit, pokud to nevíte přesně. Až se bude  vyrábět bez ohledu na VDA a ISO, DIN, to teprve budete koukat. Zkuste se vyjadřovat k něčemu, o čem máte aspoň mlhavé tušení.

Tento článek je jako dort pejska a kočičky

1 1
možnosti

Kristaboha, to je neuvěřitelné, jaké bláboly píše tenhle student Pytlík.8-o

Tenhle rádoby angažovanej, ale nevzdělanej student gymnazia ani netuší, o jaké emise se jedná. Tenhle nedostudovanej puberťák ani netuší, že břidlicový plyn po spálení obsahuje úplně stejné emise CO2, jako klasicky těžený zemní plyn. Ten blábol o tom, jak Američanům klesají emise díky břidlicového plynu, je totální kravina.

Studentík by měl přidat ve studiu chemie a fyziky, pak totiž přestane psát blbosti.

1 0
možnosti
RH

Článek je ptákovina, ale to o snižování emisí je pravda. Nejde o zdroj plynu, ale o to, že má plyn prostě nižší emise a v současné době je jeho cena v USA třetinová vůči Evropě, takže nahrazuje téměř všechny ostatní zdroje energie..

1 0
možnosti
VS

Nemohu nenapsat - autor neví nic a zřejmě se o to ani moc nesnaží. Celá slavná Čína má  průmyslových oblastech takové ovzduší, jaké jste nezažil ani za " nejlepších" let v Ostravě před mnoha desítkami let, v době slavně čoudících komínů.  K tomu chcete směřovat? Proč myslíte, že se tam Evropani na kontrakty tak " ženou"??

To jste se asi zbláznil ještě  předtím, než se Vám podařilo, milý autore, cokoliv pozitivního udělat. Baštíte propagandu i s návnadou. Jedině vaše mládí Vás ještě omlouvá.

0 0
možnosti

Jak je to doopravdy?

Co znamená "Evroská unie nám diktuje"?

Evropské normy určují VŠICHNI členové Evropské unie. Jestliže se Češi na něčem v Bruselu dohodnou a pak to dodatečně kritizují, jde o chybu špatných českých zástupců!

3 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1234x
Jmenuji se Tomáš Pytlík. Jsem studentem jihlavského gymnázia. Zajímám se o politiku, ekonomii a EU. Jsem eurorealistou. Rád rybařím a čtu knihy.

Seznam rubrik